Jag ska göra maränger till en kompis som fyllt år.
Jag tänkte göra små maränghjärtan av fransk marängsmet. Samt stora chokladmaränger.
MEN... De små marängerna fick jag frågan om jag kunde para ihop två och två med choklad smörkräm mellan... Håller de i några dagar om man gör så, eller kommer de smälta av fukten från smörkrämen?
Mvh
Jonna
The_mama97mia8 mars 2012
Jag läste nånstans att man kan pensla med smält choklad först - det stänger ute fukten liksom. Men vet inte om jag skulle våga mer än ngn dag innan.
Amika8 mars 2012
Tack mama97mia. :) Jag ska prova och se hur det blir med några stycken. :)
Jag ska göra maränger till en kompis som fyllt år.
Jag tänkte göra små maränghjärtan av fransk marängsmet. Samt stora chokladmaränger.
MEN... De små marängerna fick jag frågan om jag kunde para ihop två och två med choklad smörkräm mellan... Håller de i några dagar om man gör så, eller kommer de smälta av fukten från smörkrämen?
Mvh
Jonna
Jag läste nånstans att man kan pensla med smält choklad först - det stänger ute fukten liksom. Men vet inte om jag skulle våga mer än ngn dag innan.
Tack mama97mia. :) Jag ska prova och se hur det blir med några stycken. :)