Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp?

  • Amika 8 mars 2012

    Jag ska göra maränger till en kompis som fyllt år.
    Jag tänkte göra små maränghjärtan av fransk marängsmet. Samt stora chokladmaränger.
    MEN... De små marängerna fick jag frågan om jag kunde para ihop två och två med choklad smörkräm mellan... Håller de i några dagar om man gör så, eller kommer de smälta av fukten från smörkrämen?

    Mvh
    Jonna

  • The_mama97mia 8 mars 2012

    Jag läste nånstans att man kan pensla med smält choklad först - det stänger ute fukten liksom. Men vet inte om jag skulle våga mer än ngn dag innan.

  • Amika 8 mars 2012

    Tack mama97mia. :) Jag ska prova och se hur det blir med några stycken. :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.