Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp!! Kall sås på vispad grädde?

  • mahlina 15 januari 2008

    Snälla ngn som har tips på en kall sås jag kan röra till på lite överbliven vispad grädde och kanske majonnäs till lövbiffen jag strax skall steka?:'(

  • MammaModesty 15 januari 2008

    Blanda i lite majonäs chilisås alt ketchup (obs endast en liten skvätt) lite torkad dragon eller timjan eller båda...
    eller grädde majonäs och krossad annanas kan va nått?

  • anluk 15 januari 2008

    Vispad grädde, majonnäs, gräddfil eller creme fraiche, lite vitlök och kryddor.

  • evaldo 15 januari 2008

    Smaksätt med lite fransk senap eller sambal oelek, yoghurt och majonnäs

  • monac 16 januari 2008

    pepparot,dijon senap & creme fr.

  • mahlina 16 januari 2008

    (Y)
    Tack alla!
    Blev en variant med en skvätt majonnäs, vitlöksklyfta och persilja. Smakade gott men nu har ni gett mmig fler i deer till nästa gång!

  • monac 16 januari 2008

    det lät gott,persilja & vitlök är ALDRIG fel!:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.