Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp mig att översätta receptet

  • CizziB 29 mars 2011

    Behöver en bra översättning på detta recept tack :)

    Ingredients:
    1/2 cup solid vegetable shortening
    1/2 cup (1 stick) butter or margarine softened
    1 teaspoon clear vanilla extract
    4 cups sifted confectioners' sugar (approximately 1 lb.)
    2 tablespoons milk

  • The_mama97mia 29 mars 2011

    Vegetable shortening - kokosfett går bra
    Butter - smör så klart
    vaniljextrakt
    Florsocker
    Mjölk

  • CizziB 29 mars 2011

    Skrivet av mama97mia den 29 mar 2011

    Vegetable shortening - kokosfett går bra
    Butter - smör så klart
    vaniljextrakt
    Florsocker
    Mjölk


    Tack för ditt svar! Kan man ersätta kokosfettet med säg margarin? Gillar nämligen inte kokossmaken som blir...

  • The_mama97mia 29 mars 2011

    http://www.matklubben.se/matprat/tips_och_fraagor_foer_koeket_31/vad_aer_vegetable_shortening__8557.html

    Det går bra med margarin också.
    Nyfiken, vad ska du laga/baka?

  • CizziB 29 mars 2011

    Jag hittade ett recept på buttercream icing. Tänkte testa det med att dekorera cupcakes till min dotters två års kalas på söndag :)

  • The_mama97mia 29 mars 2011

    OKI! Du kanske har nytta av att titta i tråden jag klippte in länk till då, för fler tips om just det.
    Lycka till!

  • boz1965 29 mars 2011

    Skrivet av CizziB den 29 mar 2011

    Behöver en bra översättning på detta recept tack :)

    Ingredients:
    1/2 cup solid vegetable shortening
    1/2 cup (1 stick) butter or margarine softened
    1 teaspoon clear vanilla extract
    4 cups sifted confectioners' sugar (approximately 1 lb.)
    2 tablespoons milk


    1¼ dl vegetabiliskt matfett
    1¼ dl smör eller margarin (rumstempererat)
    1 tsk vaniljextrakt, ofärgat
    9½ dl florsocker
    2 msk mjölk

    Det ser lite annorlunda ut iom att "cup" inte kan översättas rakt av till vårt svenska mått "kaffekopp - kkp". 1 cup (bägare) ~ 2½ dl.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.