Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp, min jansson har blivit ngt för salt!!!

  • Maithai 23 december 2009

    :'(. hej kära matälskare!
    Jag gjorde janssons frestelse för första gången ikväll och nu när jag smakade på din märkte jag att den hade blivit lite för salt....finns det någonting jag kan göra. Den har väldigt mkt sås så jag tror inte att jag ska hälla på mer grädde.

    Tacksam för snabba svar. usch vilken tråkig början på mitt julbord....:'(

    God jul!

  • svengelsk 23 december 2009

    Min skinka var för salt, men smakade bättre dagen efter. Om jansson är för salt imorgon kanske du kan ösa ur en del av grädden och ersätta den med ny.

  • jessica-j 23 december 2009

    kanske söta grädde lite, sött ska ju slå ut salt..

  • jas65 24 december 2009

    Potatis reducerart salt. Ös ur vätskan och tillsätt mer grädde när du återvärmer den igen.
    Mvh
    Anders

  • Okänd 25 december 2009

    Hur gick det med din Jansson?
    Jag skulle ha gjort en ny!
    Vår blev som vanligt en krämig och lagom ansjovissmakande Jansson.
    Det blev kvar till juldagens frukost också!
    God fortsättning på Julen till alla.

  • jimboz 25 december 2009

    Byt ut Jansson mot herr Nilsson :)

  • Skogis59 26 december 2009

    Ta jimboz, han bara apar sig ändå:D

  • Maithai 26 december 2009

    Tack för alla tips, Det visade sig dock att min Jansson var helt ok dagen efter, hällde på lite ny grädde. Konstigt för jag trodde att mat brukade bli saltare dagen efter....Tack igen

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.