Vi är tre studenter som har fått en idé om att ta fram ett extra gummigrepp att sätta på köksknivar. Syftet skulle vara att minska det skav vi upplever att man kan få om man greppar kniven framför handtaget i ett såkallat "pinchgrip"
Innan vi går vidare vill vi se om behovet finns och har därför gjort en marknadsundersökning som vi hoppas att ni kan tänka er besvara. Den består av 14 frågor och tar 2 till 3 minuter att göra.
Vi hoppas att vi inte bryter mot några regler genom att posta detta men vi hittade inget i FAQ om det.
Länk till enkäten:
docs.google.com/forms/d/1ommMY7MGB-JDyRHLVuC7...
Det finns ett övrigtfält i enkäten men kommentera gärna i tråden också =)
Med vänliga hälsningar
Axel, Maria och Hannes
Saranna21 januari 2014
Halloj! Er link fungerar dessvärre inte, det kan vara svårt att få svar om man endast kommer till en sida var det står att filen inte existerar.. :P
Pinchgrip22 januari 2014
Tyckte väl att det var lite väl svag respons!
Tack!
Här kommer länken:
https://docs.google.com/forms/d/1ommMY7MGB-JDyRHLVuC7I6XH1gu8tjL7Cg5YHAIosFw/viewform
boz196522 januari 2014
Som jag skrev i enkäten så känner jag inget behov av en sådan "tillsats" på kniven då jag med största sannolikhet skulle uppleva att den sitter ivägen. Som yrkeskock har jag utvecklat den s.k. "kockvalken" som fungerar som ett naturligt skydd mot just det som er grej ska åstadkomma så jag känner personligen inte att jag har nåt behov av den. Men det kanske kan vara en bra grej för hemmakocken som har lite känsligare hud på fingrarna. Lycka till! :)
Pinchgrip22 januari 2014
Hej Boz,
Tack för inlägget och bra input!
Det är lite så vi funderar just nu, att rikta oss till hemmakockar och hobbykockar. Men vi funderade på restaurangindustrin också så "kockvalken" var nyttig att känna till!
Hejsan Matklubben!
Vi är tre studenter som har fått en idé om att ta fram ett extra gummigrepp att sätta på köksknivar. Syftet skulle vara att minska det skav vi upplever att man kan få om man greppar kniven framför handtaget i ett såkallat "pinchgrip"
Innan vi går vidare vill vi se om behovet finns och har därför gjort en marknadsundersökning som vi hoppas att ni kan tänka er besvara. Den består av 14 frågor och tar 2 till 3 minuter att göra.
Vi hoppas att vi inte bryter mot några regler genom att posta detta men vi hittade inget i FAQ om det.
Länk till enkäten:
docs.google.com/forms/d/1ommMY7MGB-JDyRHLVuC7...
Det finns ett övrigtfält i enkäten men kommentera gärna i tråden också =)
Med vänliga hälsningar
Axel, Maria och Hannes
Halloj! Er link fungerar dessvärre inte, det kan vara svårt att få svar om man endast kommer till en sida var det står att filen inte existerar.. :P
Tyckte väl att det var lite väl svag respons!
Tack!
Här kommer länken:
https://docs.google.com/forms/d/1ommMY7MGB-JDyRHLVuC7I6XH1gu8tjL7Cg5YHAIosFw/viewform
Som jag skrev i enkäten så känner jag inget behov av en sådan "tillsats" på kniven då jag med största sannolikhet skulle uppleva att den sitter ivägen. Som yrkeskock har jag utvecklat den s.k. "kockvalken" som fungerar som ett naturligt skydd mot just det som er grej ska åstadkomma så jag känner personligen inte att jag har nåt behov av den. Men det kanske kan vara en bra grej för hemmakocken som har lite känsligare hud på fingrarna. Lycka till! :)
Hej Boz,
Tack för inlägget och bra input!
Det är lite så vi funderar just nu, att rikta oss till hemmakockar och hobbykockar. Men vi funderade på restaurangindustrin också så "kockvalken" var nyttig att känna till!
Kolla in www.bradieter.se!