Det var "smart" med tidningspapper, sedan är det nog väldigt trevligt också! Och praktiskt, man kan ju ta sidor med recept på. Då slipper man ju använda kokboken!
Flamsan30 juli 2009
Finns ingen bättre spis än induktion. Finns inga nackdelar, bara fördelar. Ska man köpa ny spis är det inget att tveka på. Att koka vatten till pastan går på ett kick, särskilt med bostereffekten(Y)
mho30 juli 2009
Skrivet av Matvagott den 12 maj 2009
:o Hejsan allamatklubbsvänner
Har precis gjort nytt kök och vi köpte en induktionshäll...
Först var vi väldigt tveksamma till att köpa en sån...men efter många om och men köpte vi en...(L)
Hörde av många att det var en ovän:@ i början men sedan att man inte kan vara utan den...(L)
Och vill bara instämma ..
Det går fort med att koka upp vatten ..
men lite svårt att lära sig när man steker eller gör någon gryta eller så...Hur man ska ställa in temp....
Men det går bättre och bättre för varje gång vi använder den...Inget har blivit bränt..jo gubben gjorde sås för ett par dagar sedan..o visst brände den fast i botten..
Nackdelen var att vi fick köpa nya kastruller...
men det var helt ok de behövdes bytas ut en del i alla fall
Nu undrar jag är det fler som har induktionshäll och vad tycker du eller ni.....(L)
1337chef8 augusti 2009
Skrivet av jan-gunnar-j den 29 jul 2009
Skrivet av poffa den 30 maj 2009
Inte många professionella kök/ restauranger som använder sig av induktionshäll, hm, iúndrar varför.. :p
Inte alls svårt att förstå, om man jobbat i ett sådant kök förståss!! :D
Kan du utveckla? (Har ej jobbat i ett restaurant kök) Vad är det som gör att den inte platsar i ett proffskök? Är det slagtåligheten eller gasens förträfflighet eller något annat?
saravillfara9 augusti 2009
Vi har haft vår induktionshäll i flera år nu, och vi är verkligen helnöjda!
Reagerar blixtsnabbt på höjningar och sänkningar av värmen. Jämfört med vår gamla spis (traditionell utan häll och induktion) så är detta en dröm - vi skulle aldrig vilja vara utan den!
Lätt att hålla ren också tycker jag.
(Y)
Okänd9 augusti 2009
Skrivet av 1337chef den 8 aug 2009
Skrivet av jan-gunnar-j den 29 jul 2009
Skrivet av poffa den 30 maj 2009
Inte många professionella kök/ restauranger som använder sig av induktionshäll, hm, iúndrar varför.. :p
Inte alls svårt att förstå, om man jobbat i ett sådant kök förståss!! :D
Kan du utveckla? (Har ej jobbat i ett restaurant kök) Vad är det som gör att den inte platsar i ett proffskök? Är det slagtåligheten eller gasens förträfflighet eller något annat?
Det var "smart" med tidningspapper, sedan är det nog väldigt trevligt också! Och praktiskt, man kan ju ta sidor med recept på. Då slipper man ju använda kokboken!
Finns ingen bättre spis än induktion. Finns inga nackdelar, bara fördelar. Ska man köpa ny spis är det inget att tveka på. Att koka vatten till pastan går på ett kick, särskilt med bostereffekten(Y)
:o Hejsan allamatklubbsvänner
Har precis gjort nytt kök och vi köpte en induktionshäll...
Först var vi väldigt tveksamma till att köpa en sån...men efter många om och men köpte vi en...(L)
Hörde av många att det var en ovän:@ i början men sedan att man inte kan vara utan den...(L)
Och vill bara instämma ..
Det går fort med att koka upp vatten ..
men lite svårt att lära sig när man steker eller gör någon gryta eller så...Hur man ska ställa in temp....
Men det går bättre och bättre för varje gång vi använder den...Inget har blivit bränt..jo gubben gjorde sås för ett par dagar sedan..o visst brände den fast i botten..
Nackdelen var att vi fick köpa nya kastruller...
men det var helt ok de behövdes bytas ut en del i alla fall
Nu undrar jag är det fler som har induktionshäll och vad tycker du eller ni.....(L)
Inte många professionella kök/ restauranger som använder sig av induktionshäll, hm, iúndrar varför.. :p
Inte alls svårt att förstå, om man jobbat i ett sådant kök förståss!! :D
Kan du utveckla? (Har ej jobbat i ett restaurant kök) Vad är det som gör att den inte platsar i ett proffskök? Är det slagtåligheten eller gasens förträfflighet eller något annat?
Vi har haft vår induktionshäll i flera år nu, och vi är verkligen helnöjda!
Reagerar blixtsnabbt på höjningar och sänkningar av värmen. Jämfört med vår gamla spis (traditionell utan häll och induktion) så är detta en dröm - vi skulle aldrig vilja vara utan den!
Lätt att hålla ren också tycker jag.
(Y)
Inte många professionella kök/ restauranger som använder sig av induktionshäll, hm, iúndrar varför.. :p
Inte alls svårt att förstå, om man jobbat i ett sådant kök förståss!! :D
Kan du utveckla? (Har ej jobbat i ett restaurant kök) Vad är det som gör att den inte platsar i ett proffskök? Är det slagtåligheten eller gasens förträfflighet eller något annat?
The heat must be on!