Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

iduktionshäll!!!!

  • Okänd 30 juli 2009

    Det var "smart" med tidningspapper, sedan är det nog väldigt trevligt också! Och praktiskt, man kan ju ta sidor med recept på. Då slipper man ju använda kokboken!

  • Flamsan 30 juli 2009

    Finns ingen bättre spis än induktion. Finns inga nackdelar, bara fördelar. Ska man köpa ny spis är det inget att tveka på. Att koka vatten till pastan går på ett kick, särskilt med bostereffekten(Y)

  • mho 30 juli 2009

    Skrivet av Matvagott den 12 maj 2009

    :o Hejsan allamatklubbsvänner

    Har precis gjort nytt kök och vi köpte en induktionshäll...
    Först var vi väldigt tveksamma till att köpa en sån...men efter många om och men köpte vi en...(L)

    Hörde av många att det var en ovän:@ i början men sedan att man inte kan vara utan den...(L)


    Och vill bara instämma ..
    Det går fort med att koka upp vatten ..
    men lite svårt att lära sig när man steker eller gör någon gryta eller så...Hur man ska ställa in temp....
    Men det går bättre och bättre för varje gång vi använder den...Inget har blivit bränt..jo gubben gjorde sås för ett par dagar sedan..o visst brände den fast i botten..
    Nackdelen var att vi fick köpa nya kastruller...
    men det var helt ok de behövdes bytas ut en del i alla fall


    Nu undrar jag är det fler som har induktionshäll och vad tycker du eller ni.....(L)

  • 1337chef 8 augusti 2009

    Skrivet av jan-gunnar-j den 29 jul 2009

    Skrivet av poffa den 30 maj 2009

    Inte många professionella kök/ restauranger som använder sig av induktionshäll, hm, iúndrar varför.. :p


    Inte alls svårt att förstå, om man jobbat i ett sådant kök förståss!! :D


    Kan du utveckla? (Har ej jobbat i ett restaurant kök) Vad är det som gör att den inte platsar i ett proffskök? Är det slagtåligheten eller gasens förträfflighet eller något annat?

  • saravillfara 9 augusti 2009

    Vi har haft vår induktionshäll i flera år nu, och vi är verkligen helnöjda!
    Reagerar blixtsnabbt på höjningar och sänkningar av värmen. Jämfört med vår gamla spis (traditionell utan häll och induktion) så är detta en dröm - vi skulle aldrig vilja vara utan den!
    Lätt att hålla ren också tycker jag.
    (Y)

  • Okänd 9 augusti 2009

    Skrivet av 1337chef den 8 aug 2009

    Skrivet av jan-gunnar-j den 29 jul 2009

    Skrivet av poffa den 30 maj 2009

    Inte många professionella kök/ restauranger som använder sig av induktionshäll, hm, iúndrar varför.. :p


    Inte alls svårt att förstå, om man jobbat i ett sådant kök förståss!! :D


    Kan du utveckla? (Har ej jobbat i ett restaurant kök) Vad är det som gör att den inte platsar i ett proffskök? Är det slagtåligheten eller gasens förträfflighet eller något annat?


    The heat must be on!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.