Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlägg

  • 12 mars 2001

    Hej alla medlemmar!Efter att ha följt helgens inlägg vill jag gärna förtydliga följande:-Alla inlägg om mat är mycket välkomna, även om en del tycker att svaren borde vara självklara.-Alla oavsett matkunskaper är välkomna, det vikigaste är intresset.-Vi finns till för att hjälpa och inspirera.Just frågor om oljor får jag ofta och skillnaden mellan t ex virgin och extra virgin är inte självklar. Fortsätt därför att ställa frågor, ge råd och tips åt varandra, inga frågor är för simpla eller enkla. Med hopp om forsatt trevligt Matprat!!HälsningarMaria Dahlquist, Red.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.