Hej!Jag läste någonstans att man kan byta ut fett mot äppelmos och byta socker mot honung. Nu undrar jag om det ska vara lika mycket av varje tex om det står 50g margarin ska det då vara lika mycket äppelmos? Är det någon som vet?
13 februari 2001
Byt gärna sockret mot honung! Honung är den mest energiladdade naturprodukten vi har. Dess innehåll av druv- och fruktsocker omsätts snabbt i kroppen till bränsle för musklerna. Den bästasportdrycken gör man av ett par matskedar honung i en liter vatten. Lite pressadcitron gör smaken läskande i värmen.
13 februari 2001
DET LÄTTASTE ÄR GIVETVIS ATT VÄLJA RECEPT SOM ÄR FRAMTAGNA FÖR HONUNG. ANNARS KAN MAN BÖRJA MED ATT ERSÄTTA HÄLFTEN AVSOCKRET, OCH VILL MAN EXPRIMENTERA KAN MAN ERSÄTTA ALLT SOCKER I EN DEL RECEPT.NÄR MAN ANVÄNDER HONUNG VID BAKNING SÅ ABSORBERAR HONUNGEN FUKT, DET INNEBÄR ATT BRÖDET INTE TORKAR UT SÅ FORT.VID BAKNING GÄLLER DET ATT MINSKA MÄNGDEN VÄTSKA I RECEPTET MED 1/4 DL FÖR VARJE DL HONUNG SOM ANVÄNDSI DEGEN.MINSKA ÄVEN UNGSTEMPERATUREN NÅGOT FÖR ATT FÖRHINDRA ATT DET SOM BAKAS BRÄNNS VID.
Hej!Jag läste någonstans att man kan byta ut fett mot äppelmos och byta socker mot honung. Nu undrar jag om det ska vara lika mycket av varje tex om det står 50g margarin ska det då vara lika mycket äppelmos? Är det någon som vet?
Byt gärna sockret mot honung! Honung är den mest energiladdade naturprodukten vi har. Dess innehåll av druv- och fruktsocker omsätts snabbt i kroppen till bränsle för musklerna. Den bästasportdrycken gör man av ett par matskedar honung i en liter vatten. Lite pressadcitron gör smaken läskande i värmen.
DET LÄTTASTE ÄR GIVETVIS ATT VÄLJA RECEPT SOM ÄR FRAMTAGNA FÖR HONUNG. ANNARS KAN MAN BÖRJA MED ATT ERSÄTTA HÄLFTEN AVSOCKRET, OCH VILL MAN EXPRIMENTERA KAN MAN ERSÄTTA ALLT SOCKER I EN DEL RECEPT.NÄR MAN ANVÄNDER HONUNG VID BAKNING SÅ ABSORBERAR HONUNGEN FUKT, DET INNEBÄR ATT BRÖDET INTE TORKAR UT SÅ FORT.VID BAKNING GÄLLER DET ATT MINSKA MÄNGDEN VÄTSKA I RECEPTET MED 1/4 DL FÖR VARJE DL HONUNG SOM ANVÄNDSI DEGEN.MINSKA ÄVEN UNGSTEMPERATUREN NÅGOT FÖR ATT FÖRHINDRA ATT DET SOM BAKAS BRÄNNS VID.