Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan man frysa gravlaxsås?

  • elisa42 1 januari 2010

    Efter nyårsfesten blev det mycket gravlaxsås och romsås över. Kan jag frysa dem??? Undrar Elisa

  • Lena 1 januari 2010

    Jag skulle inte göra det för den blir grynig och romsåsen lika så

  • boz1965 1 januari 2010

    Inte så lyckat att frysa dessa såser. Gravlaxsåsen brukar gå åt iaf. Förslagsvis till panerad och stekt fisk istället för remoulade. T.ex. spätta.

  • Okänd 1 januari 2010

    Det är bara att försöka!
    Meddela resultatet på MK.
    Det är bättre att misslyckas än att inte ha försökt! (L)

  • The_mama97mia 1 januari 2010

    Om du med romsås menar att det är på creme fraiche-bas kan man kanske frysa o sen ha i gryta vid senare tillfälle? Kokbar cf i så fall?

  • elisa42 17 januari 2010

    Det gick alldeles utmärkt att frysa gravlaxsåsen och den smakade lika bra som på nyårsafton. Gravlaxsåsen kom från vår härliga fiskbutik i ronneby så jag tror inte att det var konserveringsmedel i den. Romsåsen skar sig men gick att vispa ihop men det blev vattning och inte särskilt aptitlig.
    (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.