Efter nyårsfesten blev det mycket gravlaxsås och romsås över. Kan jag frysa dem??? Undrar Elisa
Lena1 januari 2010
Jag skulle inte göra det för den blir grynig och romsåsen lika så
boz19651 januari 2010
Inte så lyckat att frysa dessa såser. Gravlaxsåsen brukar gå åt iaf. Förslagsvis till panerad och stekt fisk istället för remoulade. T.ex. spätta.
Okänd1 januari 2010
Det är bara att försöka!
Meddela resultatet på MK.
Det är bättre att misslyckas än att inte ha försökt! (L)
The_mama97mia1 januari 2010
Om du med romsås menar att det är på creme fraiche-bas kan man kanske frysa o sen ha i gryta vid senare tillfälle? Kokbar cf i så fall?
elisa4217 januari 2010
Det gick alldeles utmärkt att frysa gravlaxsåsen och den smakade lika bra som på nyårsafton. Gravlaxsåsen kom från vår härliga fiskbutik i ronneby så jag tror inte att det var konserveringsmedel i den. Romsåsen skar sig men gick att vispa ihop men det blev vattning och inte särskilt aptitlig.
(Y)
Efter nyårsfesten blev det mycket gravlaxsås och romsås över. Kan jag frysa dem??? Undrar Elisa
Jag skulle inte göra det för den blir grynig och romsåsen lika så
Inte så lyckat att frysa dessa såser. Gravlaxsåsen brukar gå åt iaf. Förslagsvis till panerad och stekt fisk istället för remoulade. T.ex. spätta.
Det är bara att försöka!
Meddela resultatet på MK.
Det är bättre att misslyckas än att inte ha försökt! (L)
Om du med romsås menar att det är på creme fraiche-bas kan man kanske frysa o sen ha i gryta vid senare tillfälle? Kokbar cf i så fall?
Det gick alldeles utmärkt att frysa gravlaxsåsen och den smakade lika bra som på nyårsafton. Gravlaxsåsen kom från vår härliga fiskbutik i ronneby så jag tror inte att det var konserveringsmedel i den. Romsåsen skar sig men gick att vispa ihop men det blev vattning och inte särskilt aptitlig.
(Y)