Är det någon som har receptet på kladdkaka? Jag har gjort av med mitt. Tack på för hand!
22 mars 2000
Jag har gjort kladdkakan som finns i Matklubbens kokbok så den kan jag rekommendera. Däremot har jag bytt ut valnötsgrädden mot mild naturell yoghurt med vaniljsocker. Det blir en bra brytning med det syrliga mot det söta i kakan.Lycka till!
22 mars 2000
En god kladdkaka:2 ägg, 3 dl socker, 125 g smält smör, 1½ dl vetemjöl, 3 msk kakao, 1½ tsk vaniljsockerVispa ägg och socker pösigt. Rör ner det smälta matfettet och mjölet blandat med kakao och vaniljsocker. Häll smeten i en smord och brödad rund form med löstagbar kant. Grädda i ca. 35 minuter i 150 grader.
Är det någon som har receptet på kladdkaka? Jag har gjort av med mitt. Tack på för hand!
Jag har gjort kladdkakan som finns i Matklubbens kokbok så den kan jag rekommendera. Däremot har jag bytt ut valnötsgrädden mot mild naturell yoghurt med vaniljsocker. Det blir en bra brytning med det syrliga mot det söta i kakan.Lycka till!
En god kladdkaka:2 ägg, 3 dl socker, 125 g smält smör, 1½ dl vetemjöl, 3 msk kakao, 1½ tsk vaniljsockerVispa ägg och socker pösigt. Rör ner det smälta matfettet och mjölet blandat med kakao och vaniljsocker. Häll smeten i en smord och brödad rund form med löstagbar kant. Grädda i ca. 35 minuter i 150 grader.