Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs o kål

  • 12 september 2000

    Detta recept stekes i margarin och ej olja, oljan separerar nämligen under denna tillagning.Stek köttfärs i en gryta tills den fått färgLägg i kål och låt den steka tills den blivit mjukHäll i vatten och låt den stå på svag värme ett par timmar, låt den svalna på spisen med lock över natten.Fyll på med lite vatten tills det en lagom blandning med köttfärsen o kålen, låt den puttra i 2-3 timmar för servering.Red av detta ca:45min innan den läggs upp på en tallrik med stekt eller kokt potatis. Det smakar också med ris men jag tycker att stekt potatis passar bäst. Testa detta och jag lovar att ni inte blir missnöjda.Hoppas att det smakaPeter

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.