Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokbok eller internet?

 • Viktens 29 januari 2015

  Hittar ni inspiration och recept mer på internet än i kokböcker? Bör kockar som ger ut kokböcker istället börja ge ut digitala kokböcker på internet?

  Vilka sidor använder ni er utav för att hitta recept på internet? Kanske någon matblogg?

  Många frågor! :) Hoppas ni svarar :)

 • MarlenesSmakupplevelser 1 februari 2015

  Idag använder jag nog mest internet när jag vill hitta nya recept, snurrar runt bland bloggar och matsajter eller googlar på diverse ingredienser. Kokboken använder jag till de recept jag redan känner till och lätt hittar. Sen har jag sparat en massa urklipp från diverse tidningar och magasin som jag tänkt tillaga men sällan blivit av. Numera sparar jag recept i datorn så snart jag tillagat dem. <_< {eat}

 • Gnurf 3 februari 2015

  Bilder inspirerar mig. Internet, Magazin, Morgontidningen...come what may..

 • Ryttan 3 februari 2015

  Vin & Matguiden på Facebook ger mig bra insipration till maträtter. Det mesta lagar jag sedan på ren känsla, sällan jag följer ett recept slaviskt. Men ibland händer det att jag bläddrar i en gammal kokbok.

 • martina63 4 februari 2015

  Green Kitchen Stories kokbok och blogg, sagolikt foto!
  Internet överlägset att hitta recept, men vad skulle man göra utan sin kära gamla hylla full med receptböcker!

 • bernit 6 februari 2015

  Jag har ca 350 kokböcker som jag bläddrar i dagligen för att få kunskap och inspiration. Vill jag leta efter något speciellt så är det nätet.
  Följer normalt inte skrivna recept men kan ha dem som plattform

 • eva23 6 februari 2015

  Vill jag bara ha inspiration så tittar jag i någon av mina ca 100 kokböcker eller tusentals urklipp, men söker jag något speciellt så bli det nog nätet. Mest "kokaihop" eller "matklubben" men även "dinnerbase" eller coop´s eller ica´s hemsidor. Eller bara googla....

 • Viktens 11 februari 2015

  Skrivet av Ryttan den 3 feb 2015

  Vin & Matguiden på Facebook ger mig bra insipration till maträtter. Det mesta lagar jag sedan på ren känsla, sällan jag följer ett recept slaviskt. Men ibland händer det att jag bläddrar i en gammal kokbok.


  Ska kolla in, tror det är samma konto som jag följer på instagram! Jag tycker det kan vara svårt att hitta i vissa kokböcker :( Och de kan man ju inte ha med sig när man ska handla osv.

 • MosterNettan 14 februari 2015

  Jag älskar kokböcker, har ganska många, både gamla och nya. Mitt senaste tillskott köpte jag för 3 veckor sen, Mästarnas menyer, Leif Mannerström och Jan Hedh.
  Använder både internet och kokböcker för inspiration, båda fyller en funktion för mig.
  Sidor jag använder är självklart Matklubben, en sida på Fb som heter Vad blir det för mat hemma hos dig idag, men oftast googlar jag.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.