Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag har två ägg i kylskåpet, det ena är kokt och det andra är rått. Hur kan jag skilja dem åt utan att skada skalen? Någon som vet?
Om du snurrar dom på bordet så kommer det kokta ägget att snurra fortare.:D
eller så skriver du ett k på det som är kokt:o
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag har två ägg i kylskåpet, det ena är kokt och det andra är rått. Hur kan jag skilja dem åt utan att skada skalen?
Någon som vet?
Om du snurrar dom på bordet så kommer det kokta ägget att snurra fortare.:D
Om du snurrar dom på bordet så kommer det kokta ägget att snurra fortare.:D
Och det okokta snurrar "ojämnt"...
Jag har två ägg i kylskåpet, det ena är kokt och det andra är rått. Hur kan jag skilja dem åt utan att skada skalen?
Någon som vet?
eller så skriver du ett k på det som är kokt:o