Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konstiga ord...

  • 5 mars 2001

    Vade gör man när man degrässerar?

  • 5 mars 2001

    Du kanske menar deglacera.Det betyder koka ur stekpannan eller stekgrytan med vatten eller vin för att ta vara på alla smakämnena som fastnat i pannanFör att få kläm på de franska kökstermerna så kan du besöka denna sida.http://www.users.wineasy.se/dengrymmekocken/aa.htmlLycka till :-)

  • 7 mars 2001

    Hej!Att degrässera betyder att man skummar bort fettet från fonder, soppor eller såser. Kommer från franskans degraisser.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.