Hej!
Ska ha en liten middag idag för 12 personer och ska för första gången tillaga kotlettrad. Hade tänkt tillaga 4.5kg men uppdelat på delar av 1.5kg var i 2 ugnsformar.
Vad ska man tänka på?
Hur långt tid bör det ta?
Ska man ta tid på cirka (40 minuter??) per 1.5k eller på hela 4.5kg som ligger i ugnen?
Använda sig av varmluftsugn eller överochundervärme?
Något bra recept man bör följa, kollat runt och får olika svar överallt, hehe!
tack! (H)
MosterNettan29 augusti 2009
Sök på "helstekt kotlettrad" här på sajten, du får 11 recept-
Hej!
Ska ha en liten middag idag för 12 personer och ska för första gången tillaga kotlettrad. Hade tänkt tillaga 4.5kg men uppdelat på delar av 1.5kg var i 2 ugnsformar.
Vad ska man tänka på?
Hur långt tid bör det ta?
Ska man ta tid på cirka (40 minuter??) per 1.5k eller på hela 4.5kg som ligger i ugnen?
Använda sig av varmluftsugn eller överochundervärme?
Något bra recept man bör följa, kollat runt och får olika svar överallt, hehe!
tack! (H)
Sök på "helstekt kotlettrad" här på sajten, du får 11 recept-