Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kottlettrad

  • cripmoe 28 augusti 2009

    Hej!
    Ska ha en liten middag idag för 12 personer och ska för första gången tillaga kotlettrad. Hade tänkt tillaga 4.5kg men uppdelat på delar av 1.5kg var i 2 ugnsformar.

    Vad ska man tänka på?
    Hur långt tid bör det ta?
    Ska man ta tid på cirka (40 minuter??) per 1.5k eller på hela 4.5kg som ligger i ugnen?
    Använda sig av varmluftsugn eller överochundervärme?

    Något bra recept man bör följa, kollat runt och får olika svar överallt, hehe!

    tack! (H)

  • MosterNettan 29 augusti 2009

    Sök på "helstekt kotlettrad" här på sajten, du får 11 recept-

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.