Kan någon tala om för mig skillnaden mellan kronärtskocksbotten och kronärtskockshjärta på burk.Är det bara utseendet, eller använder man dem till olika saker?
pehrzonflickan11 november 2007
Jag handlade faktisk en burk av vardera sort igår. Kockorna är godast, delar de bara och har i sallader. Bottnarna är hårdare och har ju en fördjupning, vilket kan gratineras med någon slags ostcreme i. Gott tror jag. Snygga som snittar på mingelparty!
Kan någon tala om för mig skillnaden mellan kronärtskocksbotten och kronärtskockshjärta på burk.Är det bara utseendet, eller använder man dem till olika saker?
Jag handlade faktisk en burk av vardera sort igår. Kockorna är godast, delar de bara och har i sallader. Bottnarna är hårdare och har ju en fördjupning, vilket kan gratineras med någon slags ostcreme i. Gott tror jag. Snygga som snittar på mingelparty!