Jag älskar kyckling och vill ha resept på allt som tillhör kyckling
23 oktober 2000
Coq au VinDela en kyckling i 8 bitar, vänd dem i mjöl blandat med salt och svartpeppar.Bryn och lägg över i gryta.Häll på 6 dl rödvin och pressa över några vitlöksklyftor. Puttra ca 45 min.Fräs var för sig: 150 g sidfläsk, 100 gchampinjoner och 2 gula lökar.Lägg över i grytan och puttra en kvart.Servera med pasta eller kokt potatis.Kanongott!
23 oktober 2000
Under rubriken "Husmanskost och snbblagat till vardags" här i Matprat delade medlemmarna med sig av ett par av sina favoritkycklingrecept. båda alldeles utmärkta. I Kokboken hittar du också massor av recept. Lycka till!/Red.
Jag älskar kyckling och vill ha resept på allt som tillhör kyckling
Coq au VinDela en kyckling i 8 bitar, vänd dem i mjöl blandat med salt och svartpeppar.Bryn och lägg över i gryta.Häll på 6 dl rödvin och pressa över några vitlöksklyftor. Puttra ca 45 min.Fräs var för sig: 150 g sidfläsk, 100 gchampinjoner och 2 gula lökar.Lägg över i grytan och puttra en kvart.Servera med pasta eller kokt potatis.Kanongott!
Under rubriken "Husmanskost och snbblagat till vardags" här i Matprat delade medlemmarna med sig av ett par av sina favoritkycklingrecept. båda alldeles utmärkta. I Kokboken hittar du också massor av recept. Lycka till!/Red.