Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kyckling

  • 21 oktober 2000

    Jag älskar kyckling och vill ha resept på allt som tillhör kyckling

  • 23 oktober 2000

    Coq au VinDela en kyckling i 8 bitar, vänd dem i mjöl blandat med salt och svartpeppar.Bryn och lägg över i gryta.Häll på 6 dl rödvin och pressa över några vitlöksklyftor. Puttra ca 45 min.Fräs var för sig: 150 g sidfläsk, 100 gchampinjoner och 2 gula lökar.Lägg över i grytan och puttra en kvart.Servera med pasta eller kokt potatis.Kanongott!

  • 23 oktober 2000

    Under rubriken "Husmanskost och snbblagat till vardags" här i Matprat delade medlemmarna med sig av ett par av sina favoritkycklingrecept. båda alldeles utmärkta. I Kokboken hittar du också massor av recept. Lycka till!/Red.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.