Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammbogstek

  • popik 5 november 2010

    har fått hem ett lamm och undrar om man kan steka lammbogsteken på samma sätt som lammsteken. det är ju framdelskött så kanske det behöver längre stektid eller?

  • popik 6 november 2010

    Ingen som vet

  • MatAnders 6 november 2010

    Det går säkert men kan behöva längre stektid, annars skär ner och gör en god gryta.

  • svengelsk 6 november 2010

    Vet inte om man styckar på samma sätt i Sverige som här. Jag köper då och då en stek som innehåller skulderbladet. Enligt mitt lilla schema steks lamm 180 graders ugn 25 minuter per halvt kilo plus 25 minuter. Det brukar fungera.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.