Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Låta nätet vara kvar på lammstek

  • madamebitter 23 april 2011

    Hej!

    Vi skall tillaga lammstek idag, som är nätad, kan man låta nätet vara kvar? Jag har för mig att man då får ett fastare kött om nätet sitter kvar...

    Tacksam för svar.

  • sju 23 april 2011

    Ja, nätet kan gott få vara kvar (om du inte ska fylla steken med något). Om du tar bort nätet så är det bra om du binder upp steken så håller den formen i ugnen sedan. Lycka till med lammet!

    :)

  • Gnurf 23 april 2011

    Lammkött som är så gott....(L)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.