Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax på tallrik

  • 7 maj 2001

    Jag blev serverad lax en gång, som toillagats direkt poå tallriken utan att stekts i ugnen. Hur gör man det?

  • 8 maj 2001

    Ställ in flata tallrikar i kall ugn. Sätt ugnen på 150 grader. Du behöver inte vara orolig att tallrikarna ska sppricka för de är glacerade i betydligt högre värme. Ta ut tallrikarna när de är riktigt heta och lägg en stor tunn, högst 6 mm, laxskiva på. Fisken blir genomvarm och klar på vägen till matbordet. På det här sätett behåller fiskköttet all sin vätska och laxen blir perfekt och smakrik!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.