Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemoncurd

  • 6 maj 2001

    Super gottca 3 1/2 dl3 ägg2 citroner2 dl socker50 g delikatessmargarin eller smörSkrubba citronerna noga i ljummet vatten. Riv av skalet och pressa ur saften. Vispa ihop ägg och socker i en liten rostfri kastrull. Vispa i saft och skal. Värm på svag medan du hela tiden rör. Rör tills krämen tjocknat men den får inte koka. Dra från värmen och klicka i det kalla smöret. Rör om och låt kallna.Med lemoncurd på smörgåsen eller skorpan behövs inget bordsmargarin.

  • 8 maj 2001

    Kan man steka eller marinera i det?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.