Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lergryta eller gjutgärn?

  • veraveravera 5 maj 2010

    jag tänkte göra detta recept http://www.recept.nu/1.289985/per_morberg/varmratter/vilt/per_morbergs_algstek
    och undrar om jag ska/Kan göra det i en gjutgärnsgryta? har ingen lergryta nämligen.
    samt ska jag kolla med termometer hur varmt köttet är??

  • margitkallgren 5 maj 2010

    Du kan bryna steken runt om i stekpanna, Sen flyttar du över steken i en större kastrull och följer receptet, Man behöver inte ha en järngryta, det går bra ändå. Du kan pröva med termometer.
    Lycka till Margit

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.