Är det någon som har recept på lite lyxiga tekakor? Dom ska helst vara lite söta.
13 augusti 2001
Luftiga saftiga och lite grova tekakor med mycket smak.3 dl havregryn1 liter mjölk200 g margarin2 pkt jäst2 dl sirapca 2 liter mjölKoka havregryn och hälften av mjölken till gröt, ca 3 min.Tillsätt margarin, resten av mjölken, jäst, sirap och mjöl.Baka ut till tekakor.Jäs på plåtar ca 45 min.Grädda i mitten av ugnen på 250 grader i 6-7 min.
Är det någon som har recept på lite lyxiga tekakor? Dom ska helst vara lite söta.
Luftiga saftiga och lite grova tekakor med mycket smak.3 dl havregryn1 liter mjölk200 g margarin2 pkt jäst2 dl sirapca 2 liter mjölKoka havregryn och hälften av mjölken till gröt, ca 3 min.Tillsätt margarin, resten av mjölken, jäst, sirap och mjöl.Baka ut till tekakor.Jäs på plåtar ca 45 min.Grädda i mitten av ugnen på 250 grader i 6-7 min.