Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

maizena

  • Dinolino 21 september 2009

    Hej, nu ger jag mig in i matpratet. Kommer nog ha många "dumma" frågor då jag inte är så bra på matlagning (men jag tänkte bli:D)... Och här kommer den första:

    När det står maizena i ett recept är det maizena majsstärkelse eller maizena redning jag ska ta?

    Just i detta fallet som jag tittade på var det när man gör egen tacokrydda.:)

  • farmoringer 21 september 2009

    Det är inte maizena ljus eller mörk du ska använda där utan maizenamjöl. En gul förpackning..

  • Dinolino 21 september 2009

    Tack! :)
    Förpackningen är gul, det står Maizena högst upp och sedan majsstärkelse (inte majzenamjöl) Men jag tror att folk generellt kallar den för majsmjöl, men det gör mig som är lite novis lite förvirrad... Fniss...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.