Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

matideér

  • 23 september 2002

    hejsan! någon som har ett bra tips på hur man lagar libanesisk couscous (stor couscous) på bästa sätt? låta den dra, koka eller vad? jag gjorde nån slags kombination som blev halvbra men lite klibbig möjligen, dessutom, vilken relation vatten/gryn i det tillagningssätt ni rekommenderar?nyfiken på vad en vegetarian kan äta?http://hem.bredband.net/b108928/mat.htmmin hemsida:http://hem.bredband.net/b108928/

  • 1 oktober 2002

    Hej!Jag brukar ta lite olja i en skål där jag blandar i de kryddor som jag vill smaksätta couscousen med. Sedan lägger jag i couscous och blandar. Låter det dra några minuter och häller på kokhett vatten. Lägg ett lock över (tallrik) och låt stå tills det är klart. Servera den ljummen till sallad eller varm till mat (låt den då stå nära en platta på spisen).Hoppas att detta skall smaka.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.