Naturligtvis är det ingen kock med självkänsla som "höftar" i restaurangköket. Han eller hon har utvecklat en känsla för proportioner genom antingen erfarenhet eller medfödd (om man nu kan kalla det "medfödd") fallenhet. Men som vanligt så förvanskar och medvetet misstolkar JG det jag skriver.
Jag skriver att det är väldigt få kockar som står och väger alla ingredienser när maten ska tillagas. Allt annat kvalificerar sig som skitsnack.
Kom igen när du har jobbat ett par år i ett restaurangkök, JG...
.
Naturligtvis är det ingen kock med självkänsla som "höftar" i restaurangköket. Han eller hon har utvecklat en känsla för proportioner genom antingen erfarenhet eller medfödd (om man nu kan kalla det "medfödd") fallenhet. Men som vanligt så förvanskar och medvetet misstolkar JG det jag skriver.
Jag skriver att det är väldigt få kockar som står och väger alla ingredienser när maten ska tillagas. Allt annat kvalificerar sig som skitsnack.
Kom igen när du har jobbat ett par år i ett restaurangkök, JG...