Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Middag att förbereda

  • 22 februari 2001

    Vi ska få gäster och vill inte stå i köket när de är här. Därför söker vi bra recept på middagsmat till flera som går att förbereda, helst flera dagar i förväg. Vi äter helst fisk eller vegetarisk mat. Tacksam för förslag!

  • 26 februari 2001

    Det är svårt om det ska vara flera dagar i förväg. Jag tänker nog i så fall mest på sill och en riktigt god matjespaj på kavring. Alltid gott med sill och nubbe!

  • 27 februari 2001

    Vanliga pajer kan du ju göra i massor i förväg och frysa in. Likaså marinerade grönsaker, som paprika, vitlök, champinjoner osv.Fiskgratäng blir också bra att frysa in. Servera med en fräsch nygjord sallad och kanske nybakat bröd. Om du lägger in nybakat böd i frysen när det fortfarande ät väldigt varmt, håller det sig bättre och känns färskare när det tinats.Goda såser kan du köpa på flaska och ha i kylen, tex chili, tomat, vinaigrette osv.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.