Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Misslyckad rödvinssås?

  • Schtaan 30 december 2012

    Står här och gör morgondagens rödvinssås till ripbrösten. Ingredienser förutom rödvin och grönsaker/kryddor är även ganska mycket balsamvinäger i det recept jag valt att prova. Nu tycker jag att den blev alldeles för "sur" , hur kan jag balansera upp smaken på ett bra sätt? Går det att rädda?

  • Linlock 30 december 2012

    Prova tillsätta något sött, socker, honung eller lite svartvinbärssaft kan funka!

  • Schtaan 30 december 2012

    Tack, jag tog med lite honung och vinbärsgele, det blev bra!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.