Står här och gör morgondagens rödvinssås till ripbrösten. Ingredienser förutom rödvin och grönsaker/kryddor är även ganska mycket balsamvinäger i det recept jag valt att prova. Nu tycker jag att den blev alldeles för "sur" , hur kan jag balansera upp smaken på ett bra sätt? Går det att rädda?
Linlock30 december 2012
Prova tillsätta något sött, socker, honung eller lite svartvinbärssaft kan funka!
Schtaan30 december 2012
Tack, jag tog med lite honung och vinbärsgele, det blev bra!
Står här och gör morgondagens rödvinssås till ripbrösten. Ingredienser förutom rödvin och grönsaker/kryddor är även ganska mycket balsamvinäger i det recept jag valt att prova. Nu tycker jag att den blev alldeles för "sur" , hur kan jag balansera upp smaken på ett bra sätt? Går det att rädda?
Prova tillsätta något sött, socker, honung eller lite svartvinbärssaft kan funka!
Tack, jag tog med lite honung och vinbärsgele, det blev bra!