Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mögel innan man silat flädersaften?

  • majamia 12 juli 2015

    Måste jag kasta saften innan jag silat pga några små mögelplättar? Någon som har erfarenhet av detta eller om ni hettat upp saften efter silning för att döda mögelsporer?

    Tacksam för hjälp :)

  • majamia 12 juli 2015

    Ingen som har något bra tips?

  • Receptglad 12 juli 2015

    Har ingen erfarenhet av detta, men jag hade provat att hetta upp den först och sedan frysa eller hälla upp på varma flaskor. Lycka Till..... (Y)

  • majamia 13 juli 2015

    Precis så gjorde vi och den smakade precis lika gott som den brukar göra och ännu har ingen blivit sjuk. Hoppas det fortsätter så ;)




    Skrivet av Receptglad den 12 jul 2015

    Har ingen erfarenhet av detta, men jag hade provat att hetta upp den först och sedan frysa eller hälla upp på varma flaskor. Lycka Till..... (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.