Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

muffins

  • 5 maj 2005

    Hur ska jag göra för att lyckas med mina chokladmuffins med cheesecakefyllning?Efter att ha gräddat chokladsmeten i 5 min tar jag ut dem och klickar i cheesecakefyllning och låter dem stå inne i ytterligare 10 min, som anges i receptet. I ugnen sväller muffinsarna upp och blir jättefina, men när jag sedan tar ut dem pyser de ihop. Formarna har smet ända upp på kanterna, men i mitten av dem har själva bakverket bara sjunkit ihop.Vad göra?

  • 6 maj 2005

    Det skulle underlätta om du publicerade receptet. Men det låter som det har med fyllningen att göra. Kanske du skall vänta några minuter till innan du fyller dem.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.