Hej,Nån som har recept på nanbröd & även tandorikyckling?
12 juni 2001
Så här gör jag!1 dl mjölk, kall20 g jäst1/2 dl yoghurt2 1/2-3 dl mjöl2 krm salt.Blanda mjölk, jäst och yoghurt. Blanda i lite mjök i taget till du har en jämn deg, men den ska inte arbetas. Kavla ut 3 mm tunna plattor, 3 cm i diameter. Mjöla lätt och jäs i 45 min. Grädda bröden i panna ca 1 minut på varje sida. Servera bums!
13 juni 2001
En snabbvariant!4 kycklingbröst1 dl matlagningsyoghurt1/2 dl tandoorikrydda1/2 liten zucchini1 röd paprika1 gul paprikaBlanda yoghurt med tandoorikryddan. Bryn kycklingsfiléerna och pensla med yoghurten. Baka i ugn 115 grader i 15 inuter. Skär grönsakerna och rosta dem i en torr panna. Krydda. Servera med yoghurt, mynta och naan!
Hej,Nån som har recept på nanbröd & även tandorikyckling?
Så här gör jag!1 dl mjölk, kall20 g jäst1/2 dl yoghurt2 1/2-3 dl mjöl2 krm salt.Blanda mjölk, jäst och yoghurt. Blanda i lite mjök i taget till du har en jämn deg, men den ska inte arbetas. Kavla ut 3 mm tunna plattor, 3 cm i diameter. Mjöla lätt och jäs i 45 min. Grädda bröden i panna ca 1 minut på varje sida. Servera bums!
En snabbvariant!4 kycklingbröst1 dl matlagningsyoghurt1/2 dl tandoorikrydda1/2 liten zucchini1 röd paprika1 gul paprikaBlanda yoghurt med tandoorikryddan. Bryn kycklingsfiléerna och pensla med yoghurten. Baka i ugn 115 grader i 15 inuter. Skär grönsakerna och rosta dem i en torr panna. Krydda. Servera med yoghurt, mynta och naan!