Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nanbröd & tandorikyckling

  • 11 juni 2001

    Hej,Nån som har recept på nanbröd & även tandorikyckling?

  • 12 juni 2001

    Så här gör jag!1 dl mjölk, kall20 g jäst1/2 dl yoghurt2 1/2-3 dl mjöl2 krm salt.Blanda mjölk, jäst och yoghurt. Blanda i lite mjök i taget till du har en jämn deg, men den ska inte arbetas. Kavla ut 3 mm tunna plattor, 3 cm i diameter. Mjöla lätt och jäs i 45 min. Grädda bröden i panna ca 1 minut på varje sida. Servera bums!

  • 13 juni 2001

    En snabbvariant!4 kycklingbröst1 dl matlagningsyoghurt1/2 dl tandoorikrydda1/2 liten zucchini1 röd paprika1 gul paprikaBlanda yoghurt med tandoorikryddan. Bryn kycklingsfiléerna och pensla med yoghurten. Baka i ugn 115 grader i 15 inuter. Skär grönsakerna och rosta dem i en torr panna. Krydda. Servera med yoghurt, mynta och naan!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.