Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nobissås

  • 21 maj 2001

    Kan jag be och få recept på Nobissås?! Tack!

  • 23 maj 2001

    Vassego!1 ägg1 tsk Dijonsenap1 msk vinäger2 dl olja, ej oliv2 krm salt1 krm nymald peppar1/2 pressad vitlöksklyfta1 msk finklippt gräslökLägg ner ägget i kokande vatten. Koka i 3 minuter - varken mer eller minre. Knäck ägget och gröp ur det med en sked direkt ner i matbererade.Tillsätt senap och drooppa ner vinäger och olja under vispning. Smaksätt med salt, pappar och vitlök. Blanda sist ner gräslöken.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.