Vassego!1 ägg1 tsk Dijonsenap1 msk vinäger2 dl olja, ej oliv2 krm salt1 krm nymald peppar1/2 pressad vitlöksklyfta1 msk finklippt gräslökLägg ner ägget i kokande vatten. Koka i 3 minuter - varken mer eller minre. Knäck ägget och gröp ur det med en sked direkt ner i matbererade.Tillsätt senap och drooppa ner vinäger och olja under vispning. Smaksätt med salt, pappar och vitlök. Blanda sist ner gräslöken.
Kan jag be och få recept på Nobissås?! Tack!
Vassego!1 ägg1 tsk Dijonsenap1 msk vinäger2 dl olja, ej oliv2 krm salt1 krm nymald peppar1/2 pressad vitlöksklyfta1 msk finklippt gräslökLägg ner ägget i kokande vatten. Koka i 3 minuter - varken mer eller minre. Knäck ägget och gröp ur det med en sked direkt ner i matbererade.Tillsätt senap och drooppa ner vinäger och olja under vispning. Smaksätt med salt, pappar och vitlök. Blanda sist ner gräslöken.