Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

oliver

  • 20 september 2006

    Hur gör man med färska oliver lägger man bara dem i marinad eller skall dom kokas?kg

  • 22 december 2007

    Oliver,
    ett sätt är att lägga dem i saltat vatten (vatten plus så mycket salt att en rå potatis flyter) i ett par veckor sen skall de sköljas under under rinnande vatten lika länge (man kan lägga dem i en säck i en ren bäck t.ex. om man inte har det kan man låta en ministråle från kranen skölja dem)
    Nu har de blivit av med sin naturliga bitterhet och för att förvara dem täcker du dem med olivolja. Jag lägger i några peperoncini ochså.

  • anluk 23 december 2007

    Vart får man tag på färska oliver???

  • Okänd 23 december 2007

    Ingen aning,gillar inte oliver.

  • 23 december 2007

    Färska oliver plockar man på olivträden i oktober utanför mitt hus här i Italien. I Sverige vet jag inte.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.