Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

omfrysning?

  • Emilsofa 12 augusti 2009

    Jag köpte grytbitar som jag stekte upp innan de gick ut, fryste in dom direkt efter stekningen. Nu har jag tinat dom och gjort en gryta på bitarna som har fått koka i ca 1h. Är det ok att frysa in denna gryta?? Någon som vet?

  • poffa 12 augusti 2009

    Jodå, det går att frysa om, under förutsättning att du har gjort ett ordentligt uppkok. Och en bra nedkylning.

    Näringsinnehållet kan diskuteras, men ur rent hygienmässigt perspektiv är det ingen fara.

  • Emilsofa 12 augusti 2009

    Så bra, tack så mycket :D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.