hej!!!!jag vill göra pajdeg till en tacopajmed kesella, hört att det är mycket krämigare och nyttigare, är det nån som har ett bra recept???tack på förhand....
16 februari 2004
hej! jag har ett recept på deg som jag använder till räkpaj.. det blir jättegod deg.. hacka ihop 75g smör med 2 o en halv dl vetemjöl, blanda i 3/4 dl lätt kesella o blanda snabbt ihop till en deg. tryck genast ut den i en form o ställ i kyl 30 min. lycka till!!!
hej!!!!jag vill göra pajdeg till en tacopajmed kesella, hört att det är mycket krämigare och nyttigare, är det nån som har ett bra recept???tack på förhand....
hej! jag har ett recept på deg som jag använder till räkpaj.. det blir jättegod deg.. hacka ihop 75g smör med 2 o en halv dl vetemjöl, blanda i 3/4 dl lätt kesella o blanda snabbt ihop till en deg. tryck genast ut den i en form o ställ i kyl 30 min. lycka till!!!