Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pajdeg med kesella

  • 1 november 2002

    hej!!!!jag vill göra pajdeg till en tacopajmed kesella, hört att det är mycket krämigare och nyttigare, är det nån som har ett bra recept???tack på förhand....

  • 17 februari 2004

    hej! jag har ett recept på deg som jag använder till räkpaj.. det blir jättegod deg.. hacka ihop 75g smör med 2 o en halv dl vetemjöl, blanda i 3/4 dl lätt kesella o blanda snabbt ihop till en deg. tryck genast ut den i en form o ställ i kyl 30 min. lycka till!!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.