Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Alfredo

  • 7 april 2005

    Hej!Jag undrar om nån vet hur man lagar Pasta Alfredo?Mvh Maria

  • 11 april 2005

    Här kommer ett recept från TV4:Fettucini Alfredo"En underbar pasta från Rom"Ingredienser:400 g fettucini 100 g parmesan 1 dl vispgrädde 1/2 dl kallpressad olivolja 1 msk finskuren bladpersilja salt och peppar 1 ask ruccola Gör så här:Koka pastan al dente i rikligt saltat vatten. Häll av och låt ånga av. Koka upp grädden, salta och peppra. Rör i den rivna parmesanen och olivoljan. Blanda allt väl och låt koka ihop. Vänd i pastan. Toppa med ruccola och hyvlad parmesan. Länk: http://tv4.se/visa/?innehall=/mat/recept.aspx!id=5223

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.