Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pepparrotskräm

  • 30 september 2001

    finns det recept på peparrotskräm

  • Kockis88 10 januari 2008

    Skala och riv så mycket peppartot du kan tänkas behöva blanda det sedan med lite cream fraiche, majonäs, lite honung, salt och peppar

  • evaldo 10 januari 2008

    Pepparrotscréme

    Ingredienser 8-10 port.:

    2 msk pressad citron
    2-3 msk riven pepparrot
    4 dl lätt crème fraiche
    1 tsk salt
    1/2 dl persilja finhackad
    Så här gör du:
    Blanda citron, pepparrot och crème fraiche. Täck och ställ i kylskåp några timmar innan servering.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.