Skala och riv så mycket peppartot du kan tänkas behöva blanda det sedan med lite cream fraiche, majonäs, lite honung, salt och peppar
evaldo10 januari 2008
Pepparrotscréme
Ingredienser 8-10 port.:
2 msk pressad citron
2-3 msk riven pepparrot
4 dl lätt crème fraiche
1 tsk salt
1/2 dl persilja finhackad
Så här gör du:
Blanda citron, pepparrot och crème fraiche. Täck och ställ i kylskåp några timmar innan servering.
finns det recept på peparrotskräm
Skala och riv så mycket peppartot du kan tänkas behöva blanda det sedan med lite cream fraiche, majonäs, lite honung, salt och peppar
Pepparrotscréme
Ingredienser 8-10 port.:
2 msk pressad citron
2-3 msk riven pepparrot
4 dl lätt crème fraiche
1 tsk salt
1/2 dl persilja finhackad
Så här gör du:
Blanda citron, pepparrot och crème fraiche. Täck och ställ i kylskåp några timmar innan servering.