Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piperade!

  • 3 juli 2001

    Har någon det franska receptet?

  • 4 juli 2001

    Piperade!3 msk olivolja1 gul lök1 gul paprika1 röd paprika4 tomater6 äggett par matskedar vattensalt, peppar och en gnutta sockerHetta upp oljan och smält den hackade löken tills den är genomskinlig. Blanda ner den urkärnade och strimlaade paprikan. Bryn försiktigt under omrörning. Dela tomaterna och kärna ur dem. Skär i bitar och lägg ner i kastrullen. Smaksätt med socker, salt och nymald svartpeppar. Koka ihop ca 20 minuter. Vispa ihop äggen med lite vatten och en nypa salt. Stek en omelett tills den fortfarande är krämig. Lägg upp på ett varmt uppläggningsfat med den varma grönsaksröran.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.