men att det är ett 2 cm tjockt glaserat is lager på kan man kanske ändå inte se!
Ska kolla och tina & laga en påse,väga och kolla hur mycket "riktig kyckling" det faktiskt är nästa gång...
Inbillar mig att det är svårare att s.a.s. fuska med färsk kyckling & att svenska producenter är mindre vinst giriga...men det kanske bara är en myt det med?:'(
Jag har aldrig köpt dom färska kycklingfileerna av ren bekvämlighet när vi storhandlat MEN det ska det bli ändrig på nu, nästa gång blir det färskt. Återkom gärna med dtt test resultat.
farmoreva8 september 2008
Jag köper helst kycklinglårfiléer. Jag tycker att de är mycket godare och saftigare än bröstfiléerna. De är inte lika fina, lite krångliga kanske OCH de finns bara färska. Men man kan ta så många vill ha, lättare att avgöra hur mycket som behövs, resten fryses in.
Till gulliga grillspett köper jag de små bröstfiléerna. (Kommer inte ihåg vad det står på påsen.)Man lägger bitarna i marinad och trär bara pinnen rakt genom köttbiten. Barnbarnen gillar dem skarpt.
men att det är ett 2 cm tjockt glaserat is lager på kan man kanske ändå inte se!
Ska kolla och tina & laga en påse,väga och kolla hur mycket "riktig kyckling" det faktiskt är nästa gång...
Inbillar mig att det är svårare att s.a.s. fuska med färsk kyckling & att svenska producenter är mindre vinst giriga...men det kanske bara är en myt det med?:'(
Jag har aldrig köpt dom färska kycklingfileerna av ren bekvämlighet när vi storhandlat MEN det ska det bli ändrig på nu, nästa gång blir det färskt. Återkom gärna med dtt test resultat.
Jag köper helst kycklinglårfiléer. Jag tycker att de är mycket godare och saftigare än bröstfiléerna. De är inte lika fina, lite krångliga kanske OCH de finns bara färska. Men man kan ta så många vill ha, lättare att avgöra hur mycket som behövs, resten fryses in.
Till gulliga grillspett köper jag de små bröstfiléerna. (Kommer inte ihåg vad det står på påsen.)Man lägger bitarna i marinad och trär bara pinnen rakt genom köttbiten. Barnbarnen gillar dem skarpt.