Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

råbiff

  • 5 november 2000

    är de någon som har ett recept på marrinerad råbiff?

  • 7 november 2000

    Inte marinerad men råbiff på ren är jättegott!4 personerCa 5 hg renfärs1-2 dl vispgräddeSalt och nymald svartpepparFörslag på tillbehör1 gul lök1 dl hackade rådbetor4 msk kaprissmågurkorBlanda renfärsen med grädden och rör den pösigt, använd gärna elvisp. Salta och peppra efter smak. Forma den färdigblandade färsen till 4 biffar, cirka 1-2 cm tjocka och halstra dem om ni vill hastigt i en het, smörad stekpanna.Observera att i så fall ska biffarna vara vackert fosafärgade inuti och endast ha en tunn stekyta runtom.Lägg tillbehören på ett serveringsfat.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.