är de någon som har ett recept på marrinerad råbiff?
7 november 2000
Inte marinerad men råbiff på ren är jättegott!4 personerCa 5 hg renfärs1-2 dl vispgräddeSalt och nymald svartpepparFörslag på tillbehör1 gul lök1 dl hackade rådbetor4 msk kaprissmågurkorBlanda renfärsen med grädden och rör den pösigt, använd gärna elvisp. Salta och peppra efter smak. Forma den färdigblandade färsen till 4 biffar, cirka 1-2 cm tjocka och halstra dem om ni vill hastigt i en het, smörad stekpanna.Observera att i så fall ska biffarna vara vackert fosafärgade inuti och endast ha en tunn stekyta runtom.Lägg tillbehören på ett serveringsfat.
är de någon som har ett recept på marrinerad råbiff?
Inte marinerad men råbiff på ren är jättegott!4 personerCa 5 hg renfärs1-2 dl vispgräddeSalt och nymald svartpepparFörslag på tillbehör1 gul lök1 dl hackade rådbetor4 msk kaprissmågurkorBlanda renfärsen med grädden och rör den pösigt, använd gärna elvisp. Salta och peppra efter smak. Forma den färdigblandade färsen till 4 biffar, cirka 1-2 cm tjocka och halstra dem om ni vill hastigt i en het, smörad stekpanna.Observera att i så fall ska biffarna vara vackert fosafärgade inuti och endast ha en tunn stekyta runtom.Lägg tillbehören på ett serveringsfat.