Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rådjursrevben

  • 14 november 2000

    Någon som har något tips om revben i ugn? Har aldrig tillagat revben innan.Carin

  • 15 november 2000

    Det vanligaste är att man grillar dem men det går lika bra i ugn. Marinera revbenen först, i t ex vitlök, soja, olivolja och kryddor eller honung. Sätt in dem i ganska hög värme, 200 grader minst. Vänd dem någon gång. Det finns säkert recept i Kokboken här.

  • 15 november 2000

    Tag bort själva benen och gör en rulle istället. Du kan fylla rullen med2 dl hackad persilja2 krossade vitlöksklyftor1 dl champinjonkrämBred utblandningen på köttsidan, rulla ihop och bing om. Bryn i stekgryta tills den får fin färg runt om. Fyll på med vatten så att det nästan täcker och bräsera i ca 1,5 tim.Lyft ur rullen och låt den svalna. Gör under tiden en sås på stekskyn. Servera med pressad potatis och grönsallad.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.