Någon som har något tips om revben i ugn? Har aldrig tillagat revben innan.Carin
15 november 2000
Det vanligaste är att man grillar dem men det går lika bra i ugn. Marinera revbenen först, i t ex vitlök, soja, olivolja och kryddor eller honung. Sätt in dem i ganska hög värme, 200 grader minst. Vänd dem någon gång. Det finns säkert recept i Kokboken här.
15 november 2000
Tag bort själva benen och gör en rulle istället. Du kan fylla rullen med2 dl hackad persilja2 krossade vitlöksklyftor1 dl champinjonkrämBred utblandningen på köttsidan, rulla ihop och bing om. Bryn i stekgryta tills den får fin färg runt om. Fyll på med vatten så att det nästan täcker och bräsera i ca 1,5 tim.Lyft ur rullen och låt den svalna. Gör under tiden en sås på stekskyn. Servera med pressad potatis och grönsallad.
Någon som har något tips om revben i ugn? Har aldrig tillagat revben innan.Carin
Det vanligaste är att man grillar dem men det går lika bra i ugn. Marinera revbenen först, i t ex vitlök, soja, olivolja och kryddor eller honung. Sätt in dem i ganska hög värme, 200 grader minst. Vänd dem någon gång. Det finns säkert recept i Kokboken här.
Tag bort själva benen och gör en rulle istället. Du kan fylla rullen med2 dl hackad persilja2 krossade vitlöksklyftor1 dl champinjonkrämBred utblandningen på köttsidan, rulla ihop och bing om. Bryn i stekgryta tills den får fin färg runt om. Fyll på med vatten så att det nästan täcker och bräsera i ca 1,5 tim.Lyft ur rullen och låt den svalna. Gör under tiden en sås på stekskyn. Servera med pressad potatis och grönsallad.