Jag skulle vilja ha just ditt, allra smarrigaste recept på revben!!! Det gör inget om det är lite fett....
8 februari 2001
Blanda vitlök, soja, honung och lite apelsin, dundergott!
8 februari 2001
Jag har ett rikigt bra förslag! Blanda chutney, farinsocker, citron och tabasco, det blir såå gott!
9 februari 2001
Jag köper tunna revben ber dem dela dem ännu en gång rakt över så det blir smala rack. Jag kokar dem i buljong i ca 2 timmar tills köttet börjar lossna från benen. Blandar färsk pressad vitlök, ganska mkt soja, färsk riven ingefära, 2 msk honung, 1 dl olja, 3 msk hoísinsås och 3 msk tomatpure. Blanda ordentligt. Ta upp spjällen med tång och låt kallna. Pensla ribsen med marineringen låt stå en timma. Bränn på dem i ca 15-20 minuter 250 grader,vänd ribsen kör 15-20 minuter, släng på grill 275 grader i 5 minuter så det blir krispigt och snyggt på slutet. Garanterat gott.
Jag skulle vilja ha just ditt, allra smarrigaste recept på revben!!! Det gör inget om det är lite fett....
Blanda vitlök, soja, honung och lite apelsin, dundergott!
Jag har ett rikigt bra förslag! Blanda chutney, farinsocker, citron och tabasco, det blir såå gott!
Jag köper tunna revben ber dem dela dem ännu en gång rakt över så det blir smala rack. Jag kokar dem i buljong i ca 2 timmar tills köttet börjar lossna från benen. Blandar färsk pressad vitlök, ganska mkt soja, färsk riven ingefära, 2 msk honung, 1 dl olja, 3 msk hoísinsås och 3 msk tomatpure. Blanda ordentligt. Ta upp spjällen med tång och låt kallna. Pensla ribsen med marineringen låt stå en timma. Bränn på dem i ca 15-20 minuter 250 grader,vänd ribsen kör 15-20 minuter, släng på grill 275 grader i 5 minuter så det blir krispigt och snyggt på slutet. Garanterat gott.