Är det någon som har nåt bra recept där man använder ris, kassler och kantareller?
Tänkte göra något med detta i veckan, men hittar inget recept som innehåller detta.
/Andrée
monkan688 april 2008
Har inget "skrivet" recept på det, men du skulle ju kunna steka kasslern i tunna skivor, steka svampen och lägga kasslern underst i en ugnsfast form, lägga svampen ovanpå och sen hälla på grädde som du färgat med lite soya. In i ugnen tills grädden bubblar och servera med ris och sallad. Passar med lite riven ost ovanpå också som får smälta i ugnen.
koka riset i saffran &en skvätt fond,strimla kasslern(eller tärna) smörstek kantarellerna. skär ned en ask coctailtomater & blanda alltihop med lite ruccola så har du en kalas god ljummen kantarell & kassler sallad:) tärnad gurka & gröna ärtor funkar i den oxå!(Y)
Hej
Är det någon som har nåt bra recept där man använder ris, kassler och kantareller?
Tänkte göra något med detta i veckan, men hittar inget recept som innehåller detta.
/Andrée
Har inget "skrivet" recept på det, men du skulle ju kunna steka kasslern i tunna skivor, steka svampen och lägga kasslern underst i en ugnsfast form, lägga svampen ovanpå och sen hälla på grädde som du färgat med lite soya. In i ugnen tills grädden bubblar och servera med ris och sallad. Passar med lite riven ost ovanpå också som får smälta i ugnen.
Skickar ett förslag, byt ut burken med champinjoner mot dina kantareller.
Gratinerad kassler med champinjonstuvning
koka riset i saffran &en skvätt fond,strimla kasslern(eller tärna) smörstek kantarellerna. skär ned en ask coctailtomater & blanda alltihop med lite ruccola så har du en kalas god ljummen kantarell & kassler sallad:) tärnad gurka & gröna ärtor funkar i den oxå!(Y)