Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris, kassler och kantareller

  • Andree79 8 april 2008

    Hej

    Är det någon som har nåt bra recept där man använder ris, kassler och kantareller?
    Tänkte göra något med detta i veckan, men hittar inget recept som innehåller detta.

    /Andrée

  • monkan68 8 april 2008

    Har inget "skrivet" recept på det, men du skulle ju kunna steka kasslern i tunna skivor, steka svampen och lägga kasslern underst i en ugnsfast form, lägga svampen ovanpå och sen hälla på grädde som du färgat med lite soya. In i ugnen tills grädden bubblar och servera med ris och sallad. Passar med lite riven ost ovanpå också som får smälta i ugnen.

  • lennali 8 april 2008

    Skickar ett förslag, byt ut burken med champinjoner mot dina kantareller.
    Gratinerad kassler med champinjonstuvning

  • monac 9 april 2008

    koka riset i saffran &en skvätt fond,strimla kasslern(eller tärna) smörstek kantarellerna. skär ned en ask coctailtomater & blanda alltihop med lite ruccola så har du en kalas god ljummen kantarell & kassler sallad:) tärnad gurka & gröna ärtor funkar i den oxå!(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.