Har alltid undrat, när använder man den sidan på rivjärnet en med massa vassa hål som står rakt ut?
förstår ni vilken jag menar, alltså inte finriv grov riv och skivning utan den andra?
gladavmat23 augusti 2009
Tänk det har jag också! Det måste ju vara en finess man missat:p
The_mama97mia23 augusti 2009
Den sidan använder jag för att riva skal av citron o lime.
anneli198923 augusti 2009
Jaså den gör jag alltid på finrivs-sidan, men kul med olika synvinklar. Någon annan som vet?
Mellanbellan23 augusti 2009
Jag river morötter på den sidan när jag har tid och tålamod. De blir så saftiga
The_mama97mia23 augusti 2009
Muskotnöt kan du riva på den sidan med.
Lena23 augusti 2009
Tack för alla förslag har själv undrat över samma sak(L):D
boz196523 augusti 2009
Rivjärn? Var är hon??? Svärmor alltså... :D
MosterNettan23 augusti 2009
Skrivet av boz1965 den 23 aug 2009
Rivjärn? Var är hon??? Svärmor alltså... :D
Nädu, det är jag det...! *asg*
annica_johansson23 augusti 2009
Jag brukar riva apelsi,citronskal och blockchoklad
bernit23 augusti 2009
Lök, olika sorters skal, muskot, allt som man inte vill skall "kännas" bara smaka. :p
The_mama97mia23 augusti 2009
jag kanske ska tillägga att när jag rivit citron och limeskal så får jag liksom gå efter med en gaffel för att ta rätt på det som fastnar mellan.
bara ta en gaffel o köra diagonalt med skären liksom
hansdotter23 augusti 2009
JAg river citrusfrukter på den sidan. KAnske funkar till någon hård ost som ska finrivas oxå?
Har alltid undrat, när använder man den sidan på rivjärnet en med massa vassa hål som står rakt ut?
förstår ni vilken jag menar, alltså inte finriv grov riv och skivning utan den andra?
Tänk det har jag också! Det måste ju vara en finess man missat:p
Den sidan använder jag för att riva skal av citron o lime.
Jaså den gör jag alltid på finrivs-sidan, men kul med olika synvinklar. Någon annan som vet?
Jag river morötter på den sidan när jag har tid och tålamod. De blir så saftiga
Muskotnöt kan du riva på den sidan med.
Tack för alla förslag har själv undrat över samma sak(L):D
Rivjärn? Var är hon??? Svärmor alltså... :D
Rivjärn? Var är hon??? Svärmor alltså... :D
Nädu, det är jag det...! *asg*
Jag brukar riva apelsi,citronskal och blockchoklad
Lök, olika sorters skal, muskot, allt som man inte vill skall "kännas" bara smaka. :p
jag kanske ska tillägga att när jag rivit citron och limeskal så får jag liksom gå efter med en gaffel för att ta rätt på det som fastnar mellan.
bara ta en gaffel o köra diagonalt med skären liksom
JAg river citrusfrukter på den sidan. KAnske funkar till någon hård ost som ska finrivas oxå?