Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssås?

  • 21 januari 2001

    Jag fick i helgen en jättegod rödbetssås till fisk. Nu undrar jag hur man gör rödbetssås själv?

  • 23 januari 2001

    Koka rödbetorna i grönsaksbuljong. Det tar ganska lång tid, upp mot en timme. Kör allt i matberedare till en slät sås. Häll tillbaks i kastrullen och vispa i ca 1 dl crème fraiche och ett par matskedar rumsvarmt smör. Smaka av med lite ljus senap och cayennepeppar.

  • 25 januari 2001

    En variant är Kokarödbetor (inlaggda) hackade i grönsaksbuljong ta med lite av spadet fr Rödbetorna.Ta i lite socker ,salt. (smaka)Montera ner en regäl klick Smör.Om man vill en skvätt grädde oxå.Men varianterna är många.Lycka till

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.