Tänkte försöka salta rommen från abborre men måste gjort nåt fel för den "löstes upp" när jag sköljde den i kallt vatten. Tacksam för tips om vad som kan varit fel! Kan det bero på att den varit fryst? I så fall kan jag ju hädanefter skölja innan infrysning...
//Lisa
Hilmer5425 februari 2011
Vi beredning av löjrom så sköljes o vispas hinnor bort sedan silas och salta den.
Sedan kan den frysas.
Vet ej säkert men kanske kornen frös sönder och löstes upp vid sköljning.
chrisq25 februari 2011
(Y)du kom på det själv ska sköljas innan frysning o saltas
LisaPettersson26 februari 2011
Super-tack! Gubben är ute och fiskar idag igen så förhoppningsvis får jag tillfälle att prova igen ikväll!
Tänkte försöka salta rommen från abborre men måste gjort nåt fel för den "löstes upp" när jag sköljde den i kallt vatten. Tacksam för tips om vad som kan varit fel! Kan det bero på att den varit fryst? I så fall kan jag ju hädanefter skölja innan infrysning...
//Lisa
Vi beredning av löjrom så sköljes o vispas hinnor bort sedan silas och salta den.
Sedan kan den frysas.
Vet ej säkert men kanske kornen frös sönder och löstes upp vid sköljning.
(Y)du kom på det själv ska sköljas innan frysning o saltas
Super-tack! Gubben är ute och fiskar idag igen så förhoppningsvis får jag tillfälle att prova igen ikväll!