Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom från abborre

  • LisaPettersson 25 februari 2011

    Tänkte försöka salta rommen från abborre men måste gjort nåt fel för den "löstes upp" när jag sköljde den i kallt vatten. Tacksam för tips om vad som kan varit fel! Kan det bero på att den varit fryst? I så fall kan jag ju hädanefter skölja innan infrysning...

    //Lisa

  • Hilmer54 25 februari 2011

    Vi beredning av löjrom så sköljes o vispas hinnor bort sedan silas och salta den.
    Sedan kan den frysas.

    Vet ej säkert men kanske kornen frös sönder och löstes upp vid sköljning.

  • chrisq 25 februari 2011

    (Y)du kom på det själv ska sköljas innan frysning o saltas

  • LisaPettersson 26 februari 2011

    Super-tack! Gubben är ute och fiskar idag igen så förhoppningsvis får jag tillfälle att prova igen ikväll!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.