Jag gjorde rosengele igår,men den stelnade inte. Kan jag koka upp den igen och slå i lite mera fruktpektin? :(
MVH
Lindepi
NicolinaZ3 juli 2009
Hej,
säkert! Fast du kan ju prova med en del av gelét först? Kanske man annars kan använda det lösa geléet som sås till glass till exempel?
Har du förresten testat rosenplättar/pannkakor? Det är en sommarfavorit hos oss. Vanlig plätt/pannkakssmet, släng några doftande, obesprutade rosenblad på varje plätt genast efter smeten, stek, vänd och avnjut med socker och lite pressad citron!
anneli19893 juli 2009
Jag hade rosvatten i min rödavinbärspaj haromdagen, super gott!!
Jag gjorde rosengele igår,men den stelnade inte. Kan jag koka upp den igen och slå i lite mera fruktpektin? :(
MVH
Lindepi
Hej,
säkert! Fast du kan ju prova med en del av gelét först? Kanske man annars kan använda det lösa geléet som sås till glass till exempel?
Har du förresten testat rosenplättar/pannkakor? Det är en sommarfavorit hos oss. Vanlig plätt/pannkakssmet, släng några doftande, obesprutade rosenblad på varje plätt genast efter smeten, stek, vänd och avnjut med socker och lite pressad citron!
Jag hade rosvatten i min rödavinbärspaj haromdagen, super gott!!