Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosengele

  • lindepi 2 juli 2009

    Jag gjorde rosengele igår,men den stelnade inte. Kan jag koka upp den igen och slå i lite mera fruktpektin? :(
    MVH
    Lindepi

  • NicolinaZ 3 juli 2009

    Hej,
    säkert! Fast du kan ju prova med en del av gelét först? Kanske man annars kan använda det lösa geléet som sås till glass till exempel?
    Har du förresten testat rosenplättar/pannkakor? Det är en sommarfavorit hos oss. Vanlig plätt/pannkakssmet, släng några doftande, obesprutade rosenblad på varje plätt genast efter smeten, stek, vänd och avnjut med socker och lite pressad citron!

  • anneli1989 3 juli 2009

    Jag hade rosvatten i min rödavinbärspaj haromdagen, super gott!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.