Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosta skaldjursskalen?

  • gunnarsson 24 oktober 2010

    Varför ska man rosta skaldjursskalen när man ska koka av dem? För att förstärka smak och färg?

  • siggemums 24 oktober 2010

    Jag brukar fräsa dem utan att de får färg i lite smör tillsammans med lök innan jag kokar dem och det brukar bli bra. Jag har hört att de släpper ifrån sig smakerna bättre då.

  • siggemums 24 oktober 2010

    Dubbelpostat

  • gunnarsson 25 oktober 2010

    Skrivet av siggemums den 24 okt 2010

    Jag brukar fräsa dem utan att de får färg i lite smör tillsammans med lök innan jag kokar dem och det brukar bli bra. Jag har hört att de släpper ifrån sig smakerna bättre då.



    Jag brukar rosta dem i ugnen först sedan fräsa med lök och lite saker.
  • mafia 25 oktober 2010

    Jag kokar dem utan rostning. Det är jättemycket smak ändå.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.