Varför ska man rosta skaldjursskalen när man ska koka av dem? För att förstärka smak och färg?
siggemums24 oktober 2010
Jag brukar fräsa dem utan att de får färg i lite smör tillsammans med lök innan jag kokar dem och det brukar bli bra. Jag har hört att de släpper ifrån sig smakerna bättre då.
siggemums24 oktober 2010
Dubbelpostat
gunnarsson25 oktober 2010
Skrivet av siggemums den 24 okt 2010
Jag brukar fräsa dem utan att de får färg i lite smör tillsammans med lök innan jag kokar dem och det brukar bli bra. Jag har hört att de släpper ifrån sig smakerna bättre då.
Jag brukar rosta dem i ugnen först sedan fräsa med lök och lite saker.
mafia25 oktober 2010
Jag kokar dem utan rostning. Det är jättemycket smak ändå.
Varför ska man rosta skaldjursskalen när man ska koka av dem? För att förstärka smak och färg?
Jag brukar fräsa dem utan att de får färg i lite smör tillsammans med lök innan jag kokar dem och det brukar bli bra. Jag har hört att de släpper ifrån sig smakerna bättre då.
Dubbelpostat
Jag brukar fräsa dem utan att de får färg i lite smör tillsammans med lök innan jag kokar dem och det brukar bli bra. Jag har hört att de släpper ifrån sig smakerna bättre då.
Jag brukar rosta dem i ugnen först sedan fräsa med lök och lite saker.
Jag kokar dem utan rostning. Det är jättemycket smak ändå.