Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade bönor

  • Luna 6 november 2007

    Hej alla.
    Kan man rosta bönor och hur gör man i sånt fall.
    Har provat både att rosta i ugn och i stekpanna, inget lyckas. De är fortfarnade mjuka i mitten.

    Ärtor, kikärtor och sojabönor går ju att rosta. (Har dock inte provat sojabönor själv, men finns att köpa).

    Ngn som vet. Rostade kikärtor och sojabönor är ett gott och nyttigt alternativ till godis. Varför kan man inte få rostade bönor då också!!!

    :@

  • lenajeanette 13 januari 2008

    Jag tror att rostade kikärtor enbart är blötlagda och därefter rostas, alltså att de är okokta.

  • 13 januari 2008

    kikärter vet jag skall gå, testa här:
    http://www.icakuriren.se/recept_visa.asp?iId=3332
    http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=37397
    http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=5193

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.