Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotselleripuré + något vegetariskt!

  • 21 september 2000

    Jag skall bjuda på fläskfile med pepparsås och rotselleripuré (jättegott) Min svägerska, som ärvegetarian, äter naturligtvis inte fläskfilé och jag vill ha tips på vad jag kan bjuda på till rotselleripurén.En god sås kan jag göra på grönsaksbuljong.

  • 22 september 2000

    Varför inte bjuda på något helt vegetariskt? Då kan alla äta av rätten och inte behöver du laga två rätter?

  • 23 september 2000

    Svamp finns det ju i massor nu och man kan göra en hel del kul med svamp. Det är ju så gott! Annars kan man tänka sig aubergine, fylld och gratinerad tex.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.