Jag skall bjuda på fläskfile med pepparsås och rotselleripuré (jättegott) Min svägerska, som ärvegetarian, äter naturligtvis inte fläskfilé och jag vill ha tips på vad jag kan bjuda på till rotselleripurén.En god sås kan jag göra på grönsaksbuljong.
22 september 2000
Varför inte bjuda på något helt vegetariskt? Då kan alla äta av rätten och inte behöver du laga två rätter?
23 september 2000
Svamp finns det ju i massor nu och man kan göra en hel del kul med svamp. Det är ju så gott! Annars kan man tänka sig aubergine, fylld och gratinerad tex.
Jag skall bjuda på fläskfile med pepparsås och rotselleripuré (jättegott) Min svägerska, som ärvegetarian, äter naturligtvis inte fläskfilé och jag vill ha tips på vad jag kan bjuda på till rotselleripurén.En god sås kan jag göra på grönsaksbuljong.
Varför inte bjuda på något helt vegetariskt? Då kan alla äta av rätten och inte behöver du laga två rätter?
Svamp finns det ju i massor nu och man kan göra en hel del kul med svamp. Det är ju så gott! Annars kan man tänka sig aubergine, fylld och gratinerad tex.